Osteoren Werkt het? Beoordelingen en opmerkingen! “Post Wereld

Osteoren is een crème die kleine deeltjes bevat, maar zonder medicijnen. Het wordt gebruikt om osteoartritis te behandelen, in het bijzonder die welke de kniezone beïnvloedt. We vroegen een panel van specialisten in reumatologie, complementaire geneeskunde en voeding om het bewijsmateriaal over de veiligheid en effectiviteit van Osteoren te zoeken en te evalueren.

het advies van DIANA over Osteoren te lezen na twee maanden (2016) te hebben gebruikt

Uit hun evaluaties bleek dat het vanuit wetenschappelijk oogpunt nog niet mogelijk is om precies te weten hoe het werkt en of het effectiever is dan een volledig inactief crème aan de knie over te dragen.

Ook beschikken we niet over voldoende informatie om te kunnen zeggen of er mogelijke veiligheidsproblemen zijn, vanwege het kleine aantal patiënten dat in klinische studies van Osteoren is bestudeerd.

Wat u in dit artikel vindt

Osteoren werd oorspronkelijk ontwikkeld om medicinale substanties rechtstreeks naar de knie te brengen om de symptomen van artrose te verlichten. Het werd toen gebruikt als vergelijker in studies waar sommige preparaten medicijnen aan het kniegewricht brachten. De resultaten van de experimenten suggereren dat deeltjes positieve effecten kunnen hebben als ze geen drugs bevatten.

Lees welke bijwerkingen Osteoren heeft....

U kunt Osteoren online kopen in de winkel.

De ontwikkelaars van Osteoren zorgen ervoor dat de deeltjes waaruit de crème is opgebouwd, bij het uitdrogen van de crème op zoek gaan naar water en zich door de huid naar het kniegewricht bewegen. Ze zorgen ervoor dat deze deeltjes zich binden aan het kraakbeen, waardoor het gewricht wordt "gesmeerd", waardoor stijfheid en pijn worden verminderd.

Een andere theorie is dat deeltjes ontstekingschemicaliën absorberen of afbreken in chemicaliën die ontstekingen en pijn verminderen.

Er zijn geen wetenschappelijke studies om deze theorieën te bewijzen, tot nu toe begrijpen we nog niet hoe het werkt.

In de experimenten met Osteoren rapporteerde slechts een klein aantal deelnemers die de crème gebruikten bijwerkingen. In deze gevallen werd de huid meestal aangetast, waardoor

Slechts een klein aantal deelnemers heeft Osteoren gebruikt in gerandomiseerde gecontroleerde proeven. De behandeling tijdens deze proeven duurde enkele weken, dus we weten niet welke effecten een langdurig gebruik op de lange termijn zou kunnen hebben.

We zullen een beter inzicht krijgen in eventuele veiligheidskwesties wanneer we informatie hebben over langetermijnstudies met meer deelnemers.

Omdat Osteoren geen geneesmiddelen bevat, wordt niet verwacht dat het in aanraking komt met andere geneesmiddelen. We hebben echter niet genoeg informatie om daar zeker van te zijn.

Na lang erover na te hebben nagedacht, besloot ik onlangs om Osteoren te kopen. Het bevallen van mijn dochter was moeilijk op mijn gewrichten, omdat het niet gemakkelijk is om een baby van 10 kg 30 dagen of langer mee te nemen. En hoewel mijn PA behoorlijk door Humira wordt gecontroleerd, zijn mechanische problemen zoals OA in mijn rug en schouders verergerd. Hoewel ik zowel met lichamelijke training als met een paar pijn pillen heb geprobeerd, is dit niet altijd genoeg en moet ik iets nieuws proberen.

Het idee achter Osteoren is eenvoudig. Als je denkt dat osteoartritis je als een blikman doet voelen, dan werkt Osteoren als olie. Ze zorgen ervoor dat ze fosfolipiden rechtstreeks naar het gewricht sturen om het te smeren en pijn te verlichten.

Na vele jaren aan gezondheidsbeleid en geneesmiddelen gewerkt te hebben, ben ik uiterst sceptisch over alles wat beweert artritis te verlichten, maar Osteoren heeft me zeker verrast.

Elke ochtend en avond wrijf je een beetje crème over het weke weefsel in de buurt van het pijnlijke gewricht en laat het drogen (dit duurt ongeveer 10 minuten).

De crème heeft geen sterke geur, is zeer verfrissend en voelt goed (veel beter in vergelijking met ibruprofen of diclofenac). Mijn eerste ervaring met de crème was toen ik het op mijn rug paste: ik heb artrose en ik betwijfelde of dit een positief effect zou hebben. Rugpijn is moeilijk te behandelen en Osteoren hielp niet veel. Ik probeerde de crème op mijn schouder en voelde me opgelucht.

Het gewricht voelde comfortabeler en minder stijf aan. Het effect is niet erg krachtig, maar het helpt wel. Tot slot liet ik de crème aan een vriendin zien met OA aan de basis van haar duim en wijsvinger en vond het erg goed in de ochtend, toen haar handen stijf waren. Ze merkte dat de crème vanaf het begin werkte, maar merkte niet op dat de crème in de komende 5 dagen na het testen aan het verhogen of verminderen was.

Ik denk dat onze resultaten anders waren vanwege de specifieke omstandigheden tussen ons. Ik heb een auto-immuunaandoening (psoriatische artritis) en daarom heb ik een onderliggende ontsteking al wijdverspreid als de effecten van OA. Ik ben gewend om sterke pillen te gebruiken voor pijn en ik ben hard op mijn lichaam (zoals

Ostelife

Bestel vandaag en krijg een gratis zending en een tevredenheidsgarantie.

50% Alleen vandaag!

Be the first to comment on "Osteoren Werkt het? Beoordelingen en opmerkingen! “Post Wereld"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*